2013-11-12 08:20:59• hírek • Szatmár.ro

Rangos elismerésben részesült az Autowebshop.ro

Rangos elismerésben részesült a szatmári székhelyű Autowebshop (www.autowebshop.ro) webáruház.

Az immár nyolcadik éve megszervezett GPeC  versenyén (Gala Premiilor E-commerce)  az év legjobb webáruházának választották Autó- és autós kiegészítők kategóriában.

A verseny közel 7 hónapig tartott, amely során egy 19 főből álló audit csoport elemezte a webshopokat, összesen 97 kritérium alapján. Többek között olyan szempontok szerint kellett megfelelni, mint professzionális ügyfélkiszolgálás, operativitás, funkcionalitás, biztonság, design, keresőbarát felépítés.

Az audit szakmai zsűrijében olyan neves cégek képviselői kaptak helyet, mint például a Google Romania, a Bitdefender, a Kaspersky Lab vagy az Orange.

Az első rostálás után 120 webáruház maradt versenyben, 13 kategóriában. Majd a november 5-én, Bukarestben megtartott díjátadó gálán jelentették be a végső eredményeket.

A Pole.ro webdesign cég által készített Autowebshop.ro tetőcsomagtartókat, téli- és nyárigumikat, akkumulátorokat, hóláncokat, égőket és egyéb autós kiegészítőket kínál, rövidesen pedig már a kötelező gépjárműbiztosítás is beszerezhető lesz a webáruház felületén.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: